Booking.com
Home » L'entorn

L'entorn

Serveis a l'entorn

Serveis a l'entorn - L'Aeroport i el seu entorn
Restaurants

A l'entorn de l'aeroport hi ha diversos Restaurants la majoria dels quals ofereixen Menú del dia (dilluns a divendres) a preus que varien entre 10 i 13 euros.
 
A la zona més propera hi ha el Restaurant El Mirador, el Restaurant Cal General (carretera d'Aiguaviva) i el Self-Service de l'Hotel Vilobí. Al Mirador s'hi poden fer àpats durant tot el dia.
 
No gaire més lluny, a uns 3 minuts en cotxe, a tocar de la N-II direcció Girona (via de servei) hi trobem el Restaurant Restaurant Sant Cristòfol, molt apreciat pels camioners.
 
Al poble de Vilobí d'Onyar, destaquen Can Ginesta (al centre del poble) i els Restaurants La Crosa i Can Gros a Sant Dalmai, a uns 10 minuts en cotxe. A Can Ginesta fan exquisits esmorzars de forquilla (per si s'arriba amb els primers vols del dia).

Supermercats
 
Aiguaviva: A uns 2 km, ampli supermercat de la cadena SUMA. Embotits i pa d’el·laboració pròpia. És a peu de carretera a uns 5 minuts en cotxe de l’aeroport (obre diumenge matí i tanca dilluns tot el dia).

Vilobí d’Onyar: Supermercats Novavenda, Cooperativa agrícola. La pastisseria Noguera, al centre del poble, ofereix un assortiment inigualable de pastisseria de qualitat i és per ella mateixa un motiu per anar-hi a comprar les postres.

Riudellots de la Selva: Supermercat Novavenda i magnífiques carnisseries.

Benzineres

Les més properes són a Vilobí d’Onyar (BP) i a Riudellots de la Selva (Repsol), totes dues a uns 5 km de l’aeroport. Són a peu de carretera després de travessar els pobles.

Agafant l'autopista AP-7 direcció Barcelona, la primera es troba a uns 13 km, i en direcció Figueres - Perpinyà, la benzinera es troba a 500 m després de recollir el tiquet de l'autopista.

Taller mecànic
 
A Riudellots de la Selva, a uns 3 km de l’aeroport, a peu de carretera: Taller multimarca i planxisteria Joan Masjoan. Pneumàtics, canvis d’oli, motor, bateria,…
 
Farmàcia i Estanc

A Riudellots de la Selva i Vilobí d’Onyar.

Informació turística

Informació turística - L'Aeroport i el seu entorn


Patronat de Turisme Costa Brava Girona.