Home » Notícies

Notícies

Escapades des de l'aeroport Girona: Set destins per gaudir de la tardor a Europa

12/10/2018

Descobreix els encants de Bremen, Edimburg, Tallin, Bristol, Càller, Tessalònica i Eindhoven

(Llegir a DiarideGirona)

Ryanair volarà de Girona a Berlín al juny amb avions de Laudamotion

07/04/18

El total de rutes es manté però canvia el destí, si bé l'aeroport de Girona no tindrà connexió amb Sicília sinó amb Berlín. (DiariDeGirona)

Ryanair operarà 41 rutes des de Vilobí a l'estiu

07/03/18

L'aeroport Girona perd una de les rutes que tenia previstes per a aquesta temporada d'estiu. Ryanair va confirmar que no volarà a Trapani, a l'extrem oest de l'illa de Sícilia.

L'aerolínia de baix cost atribueix la decisió a la cancel·lació, per part dels responsables de la infraestructura italiana, d'un contracte de promoció de la destinació.

Així, el nombre de rutes que aquest estiu farà Ryanair des de Girona es redueix a 41. A banda de la ruta amb Girona, 17 altres aeroports europeus s'han vist afectats per la decisió de la companyia. Això implica la retirada de tres aeronaus que havien de tenir base a l'aeroport sicilià. El resultat és la cancel·lació de 18 rutes que haurien transportat 1,1 milió de passatgers i la destrucció de més de 800 llocs de treball. (DiariDeGirona)

L'aeroport gironí és el més valorat d'Espanya i està entre els millors del món

07/03/18

Les instal·lacions de Vilobí d'Onyar i les de Santiago obtenen la millor puntuació (un 78 sobre 100) en una enquesta de satisfacció general de l'OCU realitzada a 11.273 passatgers de 8 països. (DiariDeGirona)