Home » Notícies

Notícies

Un pas (minúscul) cap al futur baixador del TAV a l'aeroport

01/03/2019

Adif i Aena signaran avui un protocol que permetrà legalment iniciar els estudis de viabilitat i impacte ambiental · S'anunciarà aprofitant una visita del ministre de Foment a Barcelona.

(Llegeix l'article a DiarideGirona)

L'aeroport de Girona tindrà sis nous establiments

28/02/2019

Seran un Burguer King, La Pausa, Exploring the World, bar Carlsberg, Lavazza i Torrons Vicens.

(Llegeixi l'article a DiarideGirona)

ParkingAparkivoli baixa els preus coincidint amb l’inici de la temporada d’estiu

01/02/2019

El Parking Aparkivoli, l’aparcament pioner a l’aeroport de Girona ha rebaixat les seves tarifes coincidint amb la recuperació de vols a l’aeroport, prevista per principis d’abril i que s’allargarà fins a finals d’octubre. Amb aquesta rebaixa , el cap de setmana de divendres a diumenge passa a 20 euros i el preu de 8 dies a 45 euros. (www.aparkivoli.cat)

El baixador del TAV, clau per al futur servei de rodalies transfronterer

29/01/2019

La Generalitat considera que ja hi ha prou demanda per tirar endavant la nova estació, que atrauria un milió de nous viatgers · Ferrmed demana que estigui llesta el 2025 i que es desencalli el corredor mediterrani

(Llegeix l'article a DiarideGirona)

L'aeroport de Girona-Costa Brava estrena un nou servei de cotxets per a nadons

28/01/2019

L'aeroport de Girona-Costa Brava ha posat en funcionament un nou servei gratuït de cotxets pensat per a les famílies que viatgin amb nens i nadons, amb l'objectiu de facilitar-los així l'accessibilitat i la mobilitat a través de les instal·lacions. El punt de préstec de les cadiretes de nadó està situat a la zona d'embarcament de la planta 1 de la terminal de l'aeroport, just després de passar el filtre de seguretat, per proporcionar comoditat i facilitar el transport dels passatgers més petits abans de pujar a l'avió.

(Llegeix l'article a DiarideGirona)