Booking.com
Home » Novetats

Novetats

Ryanair: amor de conveniència

La història conjunta de la línia aèria irlandesa i de l'aeroport va ser la d'un èxit absolut que va arribar a col·lapsar els accessos i aparcaments - Aena va respondre amb inversions per més de 150 milions - Amb Ryanair, Girona va assolir l'estatus d'aeròdrom «top 10», amb més trànsit que en ciutats com Sevilla o Bilbao.

Veure la història completa a DiarideGirona. 

Flota jove a Ryanair

Ryanair opera una flota de 400 avions del tipus Boeing 737- serie 800 i en té demanats 115 de nous, així com 110 de la nova sèrie MAX 200 a més d'opcions de compra per a 100 més. Amb aquestes dades la companyia confia en tenir 585 avions el 2014 i passar de transportar 120 mil·lions a passatgers actualment a 200 mil·lions el 2024.

Actualment la mitjana d'edat dels avions de Ryanair és de 6,5 anys i amb les noves incorporacions aquesta mitjana encara baixarà més.

Bones notícies

Tornen les bones notícies per a l'aeroport de Girona amb l'inici de la temporada d'estiu que durarà fins a finals d'octubre. Més destinacions, noves companyies i de nou un ambient d'activitat que feia temps que no es palpava

Més companyies de lloguer de cotxes

Les companyies de lloguer de cotxes segueixen fent el seu particular agost aprofitant l'arribada de gran nombre de clients que arriben del Regne Unit i d'Irlanda. La darrera a afegir-se a la festa a estat la companyia Sixt que s'ha instal·lat al costat d'Avis/Budget i Europcar/InterRent, a la zona on també opera el parking Aparkivoli, a pocs metres de la terminal.

L'aeroport de Girona celebra el 50è aniversari amb més vols

01/04/17

L'aeròdrom de la Costa Brava celebra el 50è aniversari i preveu aquest any tornar a augmentar el nombre d'usuaris. (el Periódico)