Booking.com
Home » Novetats

Novetats

Flota jove a Ryanair

Ryanair opera una flota de 400 avions del tipus Boeing 737- serie 800 i en té demanats 115 de nous, així com 110 de la nova sèrie MAX 200 a més d'opcions de compra per a 100 més. Amb aquestes dades la companyia confia en tenir 585 avions el 2014 i passar de transportar 120 mil·lions a passatgers actualment a 200 mil·lions el 2024.

Actualment la mitjana d'edat dels avions de Ryanair és de 6,5 anys i amb les noves incorporacions aquesta mitjana encara baixarà més.

Més companyies de lloguer de cotxes

Les companyies de lloguer de cotxes segueixen fent el seu particular agost aprofitant l'arribada de gran nombre de clients que arriben del Regne Unit i d'Irlanda. La darrera a afegir-se a la festa a estat la companyia Sixt que s'ha instal·lat al costat d'Avis/Budget i Europcar/InterRent, a la zona on també opera el parking Aparkivoli, a pocs metres de la terminal.

L'aeroport de Girona celebra el 50è aniversari amb més vols

01/04/17

L'aeròdrom de la Costa Brava celebra el 50è aniversari i preveu aquest any tornar a augmentar el nombre d'usuaris. (el Periódico)

L'empresa Flixbus connecta l'aeroport amb 12 ciutats de França

Flixbus uneix l'Aeroport Girona-Costa Brava amb la capital de França: Paris i amb d'altres ciutats properes com Perpignan, Carcassone o Toulouse, Montpellier i Nimes. També ofereix destinacions com Bourdeux, Clérmont-Ferrand, Nantes, Agen i Bourges a preus molt competitius.

50 anys de l'Aeroport Girona-Costa Brava

50 anys de l'efemèride: El dia 1 d'abril de 1967 s'inaugura l'Aeroport de Girona-Costa Brava.

(El racó de la nostàlgia)