Booking.com
Home » Novetats

Novetats

L'empresa Flixbus connecta l'aeroport amb 12 ciutats de França

Flixbus uneix l'Aeroport Girona-Costa Brava amb la capital de França: Paris i amb d'altres ciutats properes com Perpignan, Carcassone o Toulouse, Montpellier i Nimes. També ofereix destinacions com Bourdeux, Clérmont-Ferrand, Nantes, Agen i Bourges a preus molt competitius.

50 anys de l'Aeroport Girona-Costa Brava

50 anys de l'efemèride: El dia 1 d'abril de 1967 s'inaugura l'Aeroport de Girona-Costa Brava.

(El racó de la nostàlgia)

Jingle All the Way: The Big Fat Christmas Market Guide

Hear that? It’s the distant sound of sleighs bells. In cities all across Europe, tinsel is being unravelled and snow globes are being polished in preparation for this year’s Christmas market season. So you don’t miss out on any of that Glögg-based action, we’ve got a round-up of the best places in Europe to get your festive on…

Fem un Ryanair?

Les destinacions que ha programat Ryanair des de Girona per aquest hivern són poques, però fent una mica d'exercici geogràfic, donen per molt i variat. Ciutats importants que es poden visitar fent ús de les destinacions que manté Ryanair a l'hivern i que donen una altra dimensió a les possibilitats de fer escapades des de l'aeroport de Girona.

Bratislava (Eslovàquia) i Viena (Àustria)

Una ciutat centreeuropea petita. diuen els que hi han estat que amb un dia o menys es por visitar el centre històric que és el més interessant. Des de l'aeroport hi ha un servei d'autobusos fins al centre de Viena (Austria) que sí que requereix uns dies de visita.

Pisa, Florència i Lucca (Itàlia)

Totes les ciutats de la Toscana valen la pena ja sigui per una estada curta o llarga.

Bremen i Hamburg (Alemanya) i Groningen (Holanda)
El nord d'Alemanya dóna per molt i fins i tot per anar fins a les províncies del nord d'Holanda.
 
Karlsruhe i Stuttgart (Alemanya) Estrasburg (França)
Aquesta ciutat a la frontera amb França és molt interessant i permet arribar-se fins a l'Alsàcia francesa en un tres i no res.
 
Cagliari, Costa Esmeralda, L'Alguer, Òlbia
Sardenya en definitiva, a poca distància de Girona, tant per un cap de setmana llarg com per fer-hi una setmaneta visitant tota l'illa.
 
Wroclaw i Cracòvia (Polònia)
Es poden combinar per visitar els punts forts de la regió Czestochowa, Auswitchz, la mina de Sal. Cracòvia és ideal per a un cap de setmana.
 
Frankfurt i Wiesbaden (Alemanya)
Una regió vinícola amb gran influència dels grans rius. La ciutat balneària de Wiesbaden és una bona base per fer recorreguts per les vinyes.