Booking.com
Home » Novetats

Novetats

Aquest hivern Ryanair et porta a Amsterdam, Viena, Florència, Lucca, Hamburg,...

Eindhoven (Holanda). Amsterdam , La Haia
La ciutat es troba al sud, a la província de Brabant, a un parell d'hores d'Amsterdam, magníficament connectada amb tren. Com que l'aeroport és similar al de Girona, una bona opció és llogar un cotxe per visitar Holanda, sense entrar a Amsterdam ja que és molt difícil aparcar. Si el que es vol és visitar Amsterdam, llavors s'hi pot accedir fàcilment amb tren des d'Eindhoven. Una bona alternativa seria La Haia, seu del govern, amb la platja de Scheveningen, Madurodam i el Mauristhuis (La jove de la perla) o les petites i boniques ciutats de Delft (Vermeer) o Gouda (formatge).

Per a més informació visiti als especialistes: Holanda al seu aire

NOVES OPORTUNITATS AMB LES DESTINACIONS DE RYANAIR A L’HIVERN

Mercats de Nadal a Stuttgart (Karlsruhe), Viena (Bratislava) i Brusel•les (Eindhoven). Ciutats desconegudes com La Haia (Eindhoven) o Estrasburg (Karlsruhe) o monumentals com Florència (Pisa) i Cracòvia, enoturisme a Wiesbaden (Frankfurt) o relax a Casablanca (Rabat).

En total 6 noves destinacions que impliquen un 33% d'augment en relació a l'hivern passat. I totes des de Girona. Qui diu que això va a menys? Tornem a fer un Ryanair?

Ryanair transporta més de 100 milions en un any

Ryanair s’ha convertit en la primera línea aérea en transportar més de 100 milions de passatgers en un any. El mes de desembre passat, el volum de tràfic va augmentar en un 25% fins a arribar a 7,5 milions de passatgers amb un load factor (ocupació de l’avió) del 91%. Aquests xifres representen un 50% més de passatgers transportats el mes de desembre en comparació al desembre del 2013.

L'aeroport acaba el novembre amb xifres similars a les del 2014

El nombre de passatgers que han utilitzat l’aeroport de Girona és pràcticament el mateix que l’any passat tot i que hi ha hagut una lleugera disminució de vols.

Els avions mantenen una ocupació molt alta, en alguns casos del 100%, cosa que fa pensar que les destinacions són prou interessants tant per la gent del territori com per la gent de tot Europa que vola a Girona durant la temporada d’hivern, per motius familiars, de negocis o d’oci.

Es nota també un augment de passatgers que inicien la ruta a Girona per anar a destinacions on no hi vola directament Ryanair com Londres, Moscú, Berlín o Dublín. Un senzill enllaç a Eindhoven o Bratislava, apropa aquestes capitals al públic català, amb un preu molt més competitiu que si fessin servir l’aeroport de Barcelona.

 

CASABLANCA I VIENA ARA TAMBÉ MOLT A PROP DE GIRONA

Els aeroports de Rabat i Bratislava permeten l’accés fàcil a aquests ciutats, molt interessants per a un cap de setmana llarg o unes petites vacances.