Booking.com
Home » Novetats

Novetats

Jingle All the Way: The Big Fat Christmas Market Guide

Hear that? It’s the distant sound of sleighs bells. In cities all across Europe, tinsel is being unravelled and snow globes are being polished in preparation for this year’s Christmas market season. So you don’t miss out on any of that Glögg-based action, we’ve got a round-up of the best places in Europe to get your festive on…

Fem un Ryanair?

Les destinacions que ha programat Ryanair des de Girona per aquest hivern són poques, però fent una mica d'exercici geogràfic, donen per molt i variat. Ciutats importants que es poden visitar fent ús de les destinacions que manté Ryanair a l'hivern i que donen una altra dimensió a les possibilitats de fer escapades des de l'aeroport de Girona.

Bratislava (Eslovàquia) i Viena (Àustria)

Una ciutat centreeuropea petita. diuen els que hi han estat que amb un dia o menys es por visitar el centre històric que és el més interessant. Des de l'aeroport hi ha un servei d'autobusos fins al centre de Viena (Austria) que sí que requereix uns dies de visita.

Pisa, Florència i Lucca (Itàlia)

Totes les ciutats de la Toscana valen la pena ja sigui per una estada curta o llarga.

Bremen i Hamburg (Alemanya) i Groningen (Holanda)
El nord d'Alemanya dóna per molt i fins i tot per anar fins a les províncies del nord d'Holanda.
 
Karlsruhe i Stuttgart (Alemanya) Estrasburg (França)
Aquesta ciutat a la frontera amb França és molt interessant i permet arribar-se fins a l'Alsàcia francesa en un tres i no res.
 
Cagliari, Costa Esmeralda, L'Alguer, Òlbia
Sardenya en definitiva, a poca distància de Girona, tant per un cap de setmana llarg com per fer-hi una setmaneta visitant tota l'illa.
 
Wroclaw i Cracòvia (Polònia)
Es poden combinar per visitar els punts forts de la regió Czestochowa, Auswitchz, la mina de Sal. Cracòvia és ideal per a un cap de setmana.
 
Frankfurt i Wiesbaden (Alemanya)
Una regió vinícola amb gran influència dels grans rius. La ciutat balneària de Wiesbaden és una bona base per fer recorreguts per les vinyes.

 

 

 

 

Aquest hivern Ryanair et porta a Amsterdam, Viena, Florència, Lucca, Hamburg,...

Eindhoven (Holanda). Amsterdam , La Haia
La ciutat es troba al sud, a la província de Brabant, a un parell d'hores d'Amsterdam, magníficament connectada amb tren. Com que l'aeroport és similar al de Girona, una bona opció és llogar un cotxe per visitar Holanda, sense entrar a Amsterdam ja que és molt difícil aparcar. Si el que es vol és visitar Amsterdam, llavors s'hi pot accedir fàcilment amb tren des d'Eindhoven. Una bona alternativa seria La Haia, seu del govern, amb la platja de Scheveningen, Madurodam i el Mauristhuis (La jove de la perla) o les petites i boniques ciutats de Delft (Vermeer) o Gouda (formatge).

Per a més informació visiti als especialistes: Holanda al seu aire

NOVES OPORTUNITATS AMB LES DESTINACIONS DE RYANAIR A L’HIVERN

Mercats de Nadal a Stuttgart (Karlsruhe), Viena (Bratislava) i Brusel•les (Eindhoven). Ciutats desconegudes com La Haia (Eindhoven) o Estrasburg (Karlsruhe) o monumentals com Florència (Pisa) i Cracòvia, enoturisme a Wiesbaden (Frankfurt) o relax a Casablanca (Rabat).

En total 6 noves destinacions que impliquen un 33% d'augment en relació a l'hivern passat. I totes des de Girona. Qui diu que això va a menys? Tornem a fer un Ryanair?