Booking.com
Home » Novetats

Novetats

Ryanair transporta més de 100 milions en un any

Ryanair s’ha convertit en la primera línea aérea en transportar més de 100 milions de passatgers en un any. El mes de desembre passat, el volum de tràfic va augmentar en un 25% fins a arribar a 7,5 milions de passatgers amb un load factor (ocupació de l’avió) del 91%. Aquests xifres representen un 50% més de passatgers transportats el mes de desembre en comparació al desembre del 2013.

L'aeroport acaba el novembre amb xifres similars a les del 2014

El nombre de passatgers que han utilitzat l’aeroport de Girona és pràcticament el mateix que l’any passat tot i que hi ha hagut una lleugera disminució de vols.

Els avions mantenen una ocupació molt alta, en alguns casos del 100%, cosa que fa pensar que les destinacions són prou interessants tant per la gent del territori com per la gent de tot Europa que vola a Girona durant la temporada d’hivern, per motius familiars, de negocis o d’oci.

Es nota també un augment de passatgers que inicien la ruta a Girona per anar a destinacions on no hi vola directament Ryanair com Londres, Moscú, Berlín o Dublín. Un senzill enllaç a Eindhoven o Bratislava, apropa aquestes capitals al públic català, amb un preu molt més competitiu que si fessin servir l’aeroport de Barcelona.

 

CASABLANCA I VIENA ARA TAMBÉ MOLT A PROP DE GIRONA

Els aeroports de Rabat i Bratislava permeten l’accés fàcil a aquests ciutats, molt interessants per a un cap de setmana llarg o unes petites vacances.

Jet2.com oferirà vols des de l’aeroport internacional Girona-Costa Brava

La aerolinia britànica Jet2.com compra 27 avions a Boeing per 2.314 mil·lions d’euros.

Jet2.com oferirà vols des de l’aeroport Girona-Costa Brava a Glasgow, Manchester i Newcastle a partir de la primavera de 2016.

Actualment ja es poden fer reserves amb un 10% de descompte al seu web www.jet2.com

La companyia de baix cost FLY DUBAI podria ser la primera en unir Europa i Dubai

La companyia de baix cost FLY DUBAI podria ser la primera en unir Europa Occidental i Dubai per 125 euros (anada). L’aeroport de Girona sembla que seria l’escollit per començar a volar a partir de l’estiu 2016. Les converses amb touroperadors ja están molt avançades.